قرائت
دکتر معصومی در دیدار با دانشجویان افتخار آفرین قرآنی استان قرائت قرآن و درک مفاهیم آن یک هنر است .
  به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان :

دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجانشرقی و رئیس دبیرخانه منطقه 3 دانشگاه پیام نور کشور با دانشجویان شرکت کننده در جشنواره قران و عترت دانشگاه پیام نور که موفق به کسب مقام های برتر شده بودند دیدار کرد.
در این دیدار صمیمی ، دکتر معصومی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و افتخارآفرینی دانشجویان مراکز وواحدهای استان که برگ زرین دیگری رابرافتخارات دانشگاه پیام نور استان آذربایجانشرقی افزودند ، گفت : قرائت قرآن کریم و درک معانی و مفاهیم عمیق آن یک هنر است و جای بسی خوشحالی دارد که چنین جوانان با استعداد و مومن و متعهدی در دانشگاه پیام نور مشغول به تحصیل هستند.
ایشان با اشاره به اینکه داشتن وجدان کاری و اشاعه فرهنگ اسلامی و قرآنی از مشخصه های بارز فعالین قرآنی است ، گفت : شما می توانید تاثیر بسزایی در سایر جوانان و دانشجویان دانشگاه داشته باشید و فرهنگ قرآنی را در تمامی ابعاد توسعه و تقویت نمایید.
رئیس دانشگاه پیام نور استان با ابراز خرسندی از کسب مقام های برتر توسط تمامی شرکت کنندگان استان آذربایجانشرقی ، و تشکر از زحمات و تلاشهای بی وقفه این دانشجویان ، گفت : در راستای اشاعه فرهنگ قرآنی و اسلامی باید خسته نشویم و با برنامه ریزی و صرف هزینه این راه را تا رسیدن به سر منزل مقصود ادامه دهیم و ما نیز در دانشگاه پیام نور با بضاعت کم خود همواره در راستای برگزاری مراسمات مختلف فرهنگی پیش قدم بوده ایم و سعی کرده ایم عملکرد مناسبی در حوزه فرهنگی داشته باشیم .
دکتر معصومی با اهداء لوح سپاس از تلاشهای افتخار آفرینان استان آذربایجانشرقی در مسابقات قرآن و عترت تقدیر کرده و برای همه آنان در مسابقات ملی که به میزبانی مشهد مقدس درماههای آتی برگزار خواهد شد آرزوی توفیق و سربلندی کرد.
شایان ذکر است هر شش دانشجوی شرکت کننده ازاستان آذربایجانشرقی در جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور به میزبانی استان کرمانشاه موفق به کسب مقام های برتر در حوزه های مختلف شدند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی