پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403
شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور اسکو
شورای فرهنگی با محوریت مراسم 16 آذر روز دانشجو

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور اسکو:

جلسه شورای فرهنگی با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا قشلاقی معاون محترم نهاد رهبری استان با محوریت گرامیداشت 16 آذر و پویا سازی تشکلهای دانشجویی تشکیل شد.

دکتر تمیزی رئیس محترم دانشگاه با خیر مقدم گویی  و ارائه گزارشی از اهم فعالیتهای دانشجویی از تشکل های فعال تقدیر و تشکر نمود و با اعلام اینکه دانشگاه همیشه در راستای بهبود فعالیت ها و همچنین بهرمندی بیشتر از برنامه ها از هیچ حمایتی دریغ نکرده و نخواهد کرد.

در ادامه نیز حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا قشلاقی معاون نهاد رهبری در استان آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت و جایگاه تشکلهای دانشجویی در این خصوص مطالبی را بیان فرمودند و با تاکید اینکه امور فرهنگی باید برای پررونق نمودن انجمنها و سایر کانونها بویژه بسیج دانشجویی سنگ تمام گذاشته و با انتشار فراخوانهای متعدد در خصوص مزایای فعالیت در این مجموعه های دانشجویی و امتیازهای آن را برای دانشجویان بازنشر نماید. در ادامه نیز اعضای حاضر در جلسه پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح و مورد بحث و گفتگو قرار دادند.