پنجشنبه 30 فروردین 1403
ورزشی
1399/11/29 چهارشنبهبرای مشاهده خبر کلیک کنید
افتخارآفرینی تیم فوتسال دانشگاه پیام نور اسکو

تیم فوتسال دانشگاه پیام نور اسکو مقام اول مسابقات فوتسال کارکنان دستگاه های اجرایی شهرستان اسکو را برای پنجمین بار کسب کرد.

بمناسبت گرامیداشت ایام ا... دهه مبارک فجر و یادواره سردارحاج قاسم سلیمانی و استاد فخری زاده و همچنین شادروان استاد دکتر احد همتی رئیس فقید هیئت بدنسازی و پرورش اندام اسکو یک دوره مسابقات فوتسال کارکنان دستگاه های اجرایی شهرستان اسکو با حضور ۸ تیم از دستگاه های اجرایی شهرستان بصورت دوره ای برگزار که در پایان تیم دانشگاه پیام نور اسکو در بازی فینال با غلبه بر تیم راه و شهرسازی مقام اول این مسابقات را کسب کرد.
تیم های راه و شهر سازی و شبکه بهداشت هم مقام های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
مراسم اختتامیه این مسابقات با حضور مهندس رضی منش فرماندار شهرستان و دکتر تمیزی رییس دانشگاه و مسئولین ادارات در سالن وحدت اسکو برگزار و از تیم های برتر تجلیل و قدردانی بعمل آمد.