پنجشنبه 9 فروردین 1403
ورزشی
1400/2/15 چهارشنبه
مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور خبرداد؛
برگزاری مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی دانشگاهیان و موسسات آموزش عالی سراسر کشور

.

به گزارش روابط عمومی ،دکتر ترابی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه پیام نورازبرگزاری  مسابقات  آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی دانشگاهیان و موسسات آموزش عالی سراسر کشورخبردادوگفت : این اداره کل باتوجه به  شیوع ویروس کرونا از ابتدای سال 1399 اقدام به برگزاری چهار دوره مسابقات اطلاعات عمومی ورزشی نمود و بیش از 25 هزار نفر از دانشگاه های سراسر کشور در این پویش با هدف دانش افزایی جامعه دانشگاهی شرکت کردند. به اطلاع عموم دانشگاهیان عزیز و فرهنگ دوست می رساند این اداره کل در سال1400، در نظر دارد پنجمین دوره مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی را در راستای ترویج فرهنگ ورزش و روزه داری در شرایط حساس مقابله با کرونا در بستر فضای مجازی برگزار نماید. لذا از اساتید هیات علمی و مدرسان مدعو، کارکنان و دانشجویان گرامی دانشگاه پیام نور و سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشوردعوت می شود با همت عالی و همدلی و همراهی اثربخش در این مسابقات بیش از پیش مشارکت داشته باشند . مهلت شرکت در مسابقه تا 30 اردیبهشت ماه می باشد.
آدرس لینک مسابقه :https://b2n.ir/5pnu

آدرس اینستاگرام :sportofficial_pnu