دوشنبه 10 اردیبهشت 1403
آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس
دکتر تمیزی در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید و هفته دفاع مقدس را تبریک گفت

بسم الله الرحمن الرحیم

تقارن هفته دفاع مقدس که یادآور رشادت‌ها و ایثارگری غیور مردان میهن است، با آغاز سال جدید تحصیلی؛ یعنی بار دیگر انگشت طبیعت صفحه ماه مهر را ورق زد و زنگ بیدارباش تلاش علمی را در آغاز فصل خزان خود متبلور نمود.
آغاز مبارک سال تحصیلی جدید و تبلور دلنشین درس و دانش با سرآغاز هفته دفاع مقدس فال نیک ظهور توکل به خدا، اعتماد به خود، تقویت اراده، سخت کوشی، خلوص نیت و تلاش برای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی در تمامی ابعاد است.
هفته دفاع مقدس یکی از بارزترین نقاط عطف تاریخ سیاسی کشور و تبلور رشادت‌ها و از جان گذشتگی‌های فرزندان برومند این مرزوبوم در پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های والای انقلاب اسلامی است.
اینجانب ضمن گرامیداشت تقارن هفته دفاع مقدس با آغاز سال تحصیلی جدید، یاد همه شهیدان را گرامی داشته و سال جدید تحصیلی را به همه هیات علمی و همکاران و اساتید فرهیخته و دانشجویان تبریک عرض نموده و برای همه این عزیزان در سنگر علم و ایمان و تعلیم و تعلم آرزوی موفقیت کنم.

علیرضا تمیزی
رئیس دانشگاه پیام نور اسکو