یکشنبه 9 اردیبهشت 1403
ورزشی
1401/12/7 یکشنبه
کسب قهرمانی تیم فوتسال دانشگاه پیام نور اسکو
پنجمین قهرمانی متوالی مسابقات فوتسال جام فجر کارکنان دستگاه های اجرایی شهرستان اسکو

مسابقات فوتسال جام فجر کارکنان دستگاه های اجرایی شهرستان اسکو با قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور اسکو به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان اسکو، مسابقات فوتسال کارکنان دولت تحت عنوان جام فجر به همت هیئت فوتبال اسکو و با شرکت ۸ تیم از ادارات شهرستان اسکو برگزار که در پایان تیم دانشگاه پیام نور با غلبه بر حریفان مقام اول مسابقات را از آن خود کرد و تیم های آموزش وپرورش اسکو و شبکه بهداشت و درمان به ترتیب دوم و سوم شدند.

مراسم اختتامیه این مسابقات روز یکشبه ۳۰ بهمن ماه با حضور فیروزی فرماندار شهرستان اسکو، بیوسنده رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان اسکو و سایر مسئولین ادارات برگزار و به تیم های برتر حکم و کاپ قهرمانی اهدا شد.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور اسکو